Jalkojenhoito (perus) (myös nuorisolle) 50min Duo-hoito

128,00

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Osasto:

Kuvaus

Duo-hoito kahdelle!

Voit itse päättää käytätkö kaksi samanlaista hoitoa vai toinen hoito eri.

Jalkojenhoito (perus)
Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja tarvittaessa ohentamisen, sisäänkasvaneen kynnen hoidon, sienikynnen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, jalkojen rasvaushieronnan hoidon hoitoajan puitteissa. Sopii myös diabeetikoille.

Nuori jalkojenhoito
Nuoren jalat hoidetaan kokonaisvaltaisesti tarpeiden mukaan.
Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, jalkaterien ja säärien kuorinnan polveen asti, kosteuttavan ja virkistävän jalkanaamion. Hoito viimeistellään kauniilla lakkauksella (lakka kotiin) ja rentouttavalla jalkahieronnalla.

Huom! Lahjakorttia voi käyttää vain terveydenhoidolliseen jalkojenhoitoon tai koulutetun hierojan palveluihin. Lahjakortilla ei voi ostaa tuotteita.

Varausta tehdessäsi lähetä meille sähköpostia info@jalkahoitolaeloisa.fi tai soita 050-3777 740 ja etsimme teille sopivan ajan hoitoon!

Saatat myös pitää...